Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letní dovolenou u moře si neodpustila ani Zorka Hejdová (33). Moderátorka zabalila kufr a spolu s manželem Mírou Hejdou odletěli na nejkrásnější ostrov Řecka.

„24 hodin na Santorini, a i kdybychom měli hned teď odletět zpět, bude to jeden z nejhezčích cestovatelských zážitků, co máme,“ svěřila se moderátorka, která tráví dovolenou ve stylovém hotelu s dokonalým výhledem na krajinu a moře.

„Mluví se o něm jako o nejkrásnějším ostrově Evropy a já jednoznačně souhlasím. Zážitek je umocněný tím, že je tu naprosté minimum lidí. Nejde nefotit. Nejde se toho nabažit. Každá ulička, každé schody, každé místo nabízí tisíc různých výhledů a jeden hezčí než druhý. A já se obávám, že vy je všechny uvidíte,“ napsala Zorka na sociální síť a jedním takovým výhledem se pochlubila.

Víc než pohled na bílé budovy řeckého městečka za ní ale zaujme její figura. Moderátorka se nechala zvěčnit v plavkách, a to při opalování u bazénu, který mají ke svému hotelovému pokoji jen pro sebe. Nutno říct, že takovou dovolenou by si dovedl užívat snad každý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám