Hlavní obsah
Článek

Influenceři a známé tváře se zapojují do takzvané Pillow Challenge, v překladu polštářové výzvy, která baví fanoušky na sociálních sítích.

Nové kousky v šatníku zůstávají kvůli současné karanténě nevyužité a lidé nejčastěji tráví běžné dny v domácím oblečení v posteli. Někteří se proto rozhodli využít polštářů a peřin, ze kterých sestavují outfity, aby i doma byli in. Ti opravdu tvořiví je ještě ozvláštní doplňky, jako jsou pásky nebo kabelky.

Do výzvy se kromě světových blogerů zapojily i některé české krásky, například misska Jitka Nováčková (31) nebo moderátorka Zorka Hejdová (33). A obě si se svými outfity vyhrály. Jako první se na svém instagramovém profilu pochlubila snímkem oblíbená moderátorka. Zvolila peřinu, kterou páskem transformovala do večerní róby. Výzvu od ní později přijala i Jitka, která v originalitě nezůstala pozadu. Prvním modelem se staly taktéž peřinové šaty.

„Outfit z polštářů nebo deky? Díky, Zorko, za nominaci, tohle byla asi moje nejoblíbenější challenge. Já teda na tenhle první outfit použila polštář, tkaničku od bot a povlečení,“ napsala si k fotce modelka, která jako správný nadšenec do módy doplnila peřinové šaty o boty na podpatku.

A jak se zdá, výzva bývalou miss opravdu začala bavit. Připravila si také druhý, ještě nápaditější outfit. Zamotala se totiž do černého koberce. Výsledek nevypadá překvapivě vůbec špatně, naopak se stylovými doplňky, které použila, by mohla svou extravagancí oslnit na molech i večírcích.

Svým výtvorem pobavila fanoušky i manželka známého šéfkuchaře Marka Raditsche, Tereza. Ta si vyrobila šaty z polštáře, na kterém má potisk fotky svého milovaného muže.

Podívejte se v galerii, jak si tři krásné blondýnky s výzvou poradily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám