Hlavní obsah
Článek

Celý život si myslela, že není festivalový typ a akcím pod otevřeným nebem se spíš vyhýbala. Loni ale Zorka Hejdová (33) navštívila hudební monster událost Colours of Ostrava a akce se jí zalíbila natolik, že se do areálu Vítkovických pecí znovu vrátila.

„Strávila jsem tam celý víkend,” říká Zorka, která na akci vyrazila s dámským doprovodem a manžela Míru Hejdu nechala doma v Plzni.

Hudební událost nenabízí vždy jen muziku, ale také dobré jídlo, přednášky, nebo třeba divadelní představení.

„Musím se přiznat, že jsem loni na žádné přednášce nebyla a ani letos jsem to nezvládla. Jako holka z rádia jsem přijela spíš za muzikou. Omrkli jsme nějaké kapely, mám ráda Years & Years, tak jsem byla z jejich vystoupení nadšená,” říká Zorka, která přijela hlavně za zábavou, ale s alkoholem to prý nepřeháněla.

„Mám výhodu v tom, že i když jsem opilá, tak to na mě nejde poznat. Nejsem ten typ, který by se válel opilý u záchodků a jsem ráda, že tomu tak bylo i letos.”

Moderátorka pro tuto akci oblékla kousky ze švédského módního řetězce. Výběr jí nezabral příliš času. „Nějakou čas přípravě věnuji. Spíš to vždy začínám hrotit dva dny před akcí, když se to začne blížit,” říká.

Na festivalech lidé oblékají více odvážné kousky a Hejdová není výjimkou. „Neoblékla jsem něco kontroverzního, ale klidně se trošku odvážu. Kdy jindy by se člověk měl uvolnit, než právě na festivalech. Je tady povolené všechno a fantazii se meze nekladou.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám