Hlavní obsah
Článek

Nová telefonická rubrika Zorky Hejdové (33) Letní výpek VIPek na Evropě 2 má svou další oběť. Je jí modelka Renata Langmannová (37), která v telefonním rozhovoru „proflákla“ i cenu, za kterou běžně chodí přehlídky.

Zorka Hejdová se tentokrát vydávala za spolužačku modelčiny maminky. Volala Langmannové, že zrovna pořádá na vesnici myslivecký bál a chce po ní, aby šla přehlídku za tři tisíce korun. To však Langmannovou jen rozesmálo.

„To asi nepůjde, to je úplně mimo, já za tři tisíce myslivecký bály nechodím,“ řekla modelka, která nakonec prozradila, za kolik je tedy k mání na přehlídku. „Tak od 20 tisíc výše,“ přiznala Langmannová svou cenu.

"Musím říct, že tenhle díl mě osobně hodně baví i proto, že jsme s Renčou kamarádky už asi deset let. Samozřejmě se tady nejvíc nabízelo, že mě pozná, takže jsem si musela opravdu dát záležet a jsem ráda, že to klaplo. Každopádně v rozloučení říkala něco jako 'seš mrtvá', takže se teď bojím nějaké odvety,“ smála se Zorka Hejdová, jejíž pozměněný hlas kamaráda Renata nepoznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám