Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pánové budou hodně zklamaní, pokud moderátorka Zora Hejdová (33) dodrží svoje slovo. Na párty francouzského parfému totiž vyrazila v pánském stylu a slíbila, že se takhle bude ukazovat častěji. "Mně přijde pánský styl hrozně sexy," řekla Super.cz.

Dovolili jsme si zapochybovat, ale Zorka trvala na svém. "A myslím, že jsou horší věci, které my ženy nosíme a myslíme si, že jsou strašně trendy a chlapi to fakt nesnášejí. Třeba takové boyfriend džíny se sníženým sedem, kam by se do rozkroku vešlo ještě leccos, je pro chlapy horší trest než tohle," míní Zorka.

Ta se oblékla ve stylu návrháře Laurenta, v jehož duchu se večer nesl. Žádný model od něj ale doma nemá, zatím pouze parfémy. "Já si na drahou módu moc nepotrpím, o čemž už jsem párkrát mluvila. Za kabelku jsem ochotná dát víc, ale že by to byl základ mého šatníku, to ne," dodala Zorka, která si tak jako nejdražší věc pořídila silikonové implantáty, které stojí desítky tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám