Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní zimu si Zorka Hejdová (33) naplno užila, s manželem pravidelně vyráželi na lyže a podnikali i další zimní radovánky. I tak se ale nemůže dočkat svého nejoblíbenějšího ročního období, kterým je léto.

„Letní radovánky nám začnou dříve, protože už v květnu zase vyrážíme do Ameriky, kde jsme byli loni poprvé a moc jsme si to užili. A vypadá to, že si ho prodloužíme, protože máme v plánu vyrazit i do Thajska," svěřila se sympatická blondýnka.

Letní měsíce pak hodlá Zorka se svým manželem Mírou strávit v Čechách. „Loni i předloni bylo krásně, a tak je škoda někam mizet. Navíc máme nového pejska, kterého si chci užít,” vysvětlovala nám moderátorka.

Zorka už se těší, jak bude moct vytáhnout z šatníku své letní kousky a doplňky, některých se ale ještě před nástupem tepla dobrovolně vzdá. „Pořádáme charitativní bazar na podporu neurologie plzeňské nemocnice,” uvedla Zorka, která prý při třídění šatníku trpí. „Já jsem sběrač a nerada se s věcmi loučím. Ale když je to pro dobrou věc, tak trpím o něco méně,” smála se Zorka Hejdová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám