Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předvánoční čas inspiroval nejen Leoše Mareše, ale i další jeho kolegy z rádia Evropa 2, k dobrým skutkům. Společně s hudebními hvězdami se totiž rozhodli ve spolupráci s obecně prospěšnou společností Život dětem pomoci těm dětem, které v životě tolik štěstí neměly a bojují se závažným onemocněním nebo jsou handicapované.

Posluchači rádia mohou přispívat na sbírkový účet a přijít se podívat na výjimečný koncert Evropa 2 srdcem. Na akci zahrají unplugged kapela Kryštof, Tomáš Klus, Ben Cristovao, Sebastian, Atmo Music, Lenny a řada dalších.

Práci organizace Život dětem moderátoři představili medailonky, které natočili přímo v rodinách s malými statečnými hrdiny. „Jsem moc rád, že jsem mohl přispět, vy můžete taky,“ vyzývá Leoš Mareš, který se jel podívat s kolegou Patrikem Hezuckým za Samuelem, jenž trpí nemocí motýlích křídel. Přispět můžete na sbírkový účet 83297339/0800, variabilní symbol 2, a udělat tak radost všem těm, kteří to nejvíce potřebují!

Na akci kromě zmiňovaných vystoupí Paulie Garand, Mikolas Josef, Skyline, Glowsticks a Holden. Všichni umělci se vzdali nároku na honorář. Vstup na charitativní akci je zdarma. Na místě si budou moc diváci zakoupit speciální samolepky a placky, z nichž výtěžek půjde právě na organizaci Život dětem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám