Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zorka Hejdová (33) si opět odskočila k roli modelky. Při focení pro módní návrhářku Michaelu E. G. Maškovou se pořádně odvázala a nafotila kolekci spodního prádla. A že je na co se dívat. Zorka na své postavě za poslední roky pod vedením přítele Hany Mašlíkové Andrého Reinderse pořádně zamakala.

Zorka je tváří půvabné návrhářky Maškové již druhým rokem, a jelikož s módní návrhářkou spolupracuje už delší dobu, souhlasila i s nafocením odvážnějších fotografií. A co víc, společnost jí navíc dělali svalnatí sportovci, hokejisté karlovarské Energie Adam Schusser, Jan Tomeček, Sebastian Gorčík a Jakub Flek.

"Jednalo se rozhodně o odvážnější focení, chvíli jsem se i dost styděla. Vlastně jsem focení prádla původně zamítla, ale vzhledem k tomu, že fotila Jana Mensátorová, spoléhala jsem na to, že se budu stydět o něco míň, a hlavně že fotky nebudou působit vulgárně, ale budou vkusné. A to se, myslím, podařilo. Navíc prádlo je opravdu krásné," řekla Super.cz Zorka.

Focení proběhlo v Karlových Varech, přímo v tamním městském divadle a v Grand Hotelu Pupp, jen pár dní před zahájením filmového festivalu. Jednalo se v několika případech o opravdu exkluzivní prostory, které jsou k focení přístupné jen výjimečně. Fotografie, které nafotila, budou také součástí charitativního kalendáře nadačního fondu MEG Charity, jehož je Zorka patronkou.

V letošní kolekci SHINE návrhářky Maškové nechyběly vedle sexy prádélek také kožešiny, svatební kousky nebo sportovní teplákové soupravy. Vše je ručně šité, malované a vykládané originálními kamínky Swarovski.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám