Hlavní obsah
Článek

Manželé Zorka (33) a Míra Hejdovi si užívají svoji cestovatelskou dovolenou v Americe. Mají za sebou New York, Las Vegas i Los Angeles a vydali se i na vysněnou cestu po Route 66. Směrem do Arizony ale měli nehodu a vůz Dodge Challenger z půjčovny poslali do šrotu. Naštěstí jsou oba v pořádku.

"Štěstí v neštěstí! Asi tak se dá popsat naše noční nehoda, kdy nám na dálnici v plné rychlosti skočil pod kola los. Najednou vidíte obří tělo a paroží a za vteřinu už máte střepy všude! Neumím si představit, že mohl proletět sklem až úplně dovnitř," popsal nehodu Hejda. "Jsme ok a to je hlavní. Díky všem andělům strážným, kamioňákovi, co nám pomohl, a taky policistovi, který nás hodil i na hotel," dodal.

"Máme své strážné anděly. Losa jsme srazili asi ve stokilometrové rychlosti. V životě jsem nepotkala tak velký zvíře a doteď nemůžu uvěřit, že až na pár škrábanců nám nic není. Až se z toho vzpamatujeme úplně, věřím, že to bude ještě vtipná historka, ale teď jenom děkuju někam tam nahoru, že to takhle dopadlo a my jsme celí," uzavřela Zorka, která s manželem čeká nyní v hotelu na nové auto, aby mohli pokračovat v cestě po Americe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám