Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dříve než všichni jejich kolegové musejí ráno do práce vstávat moderátoři Snídaně s Novou, manželský pár Zora Hejdová (33) a Míra Hejda. Pořídili si totiž dům v Plzni, odkud to na Barrandov není zrovna co by kamenem dohodil. Zorka přesto vypadá vždycky tak odpočatě, že by jí ranní spáči mohli závidět.

"Prozradím vám, jak moje ráno vypadá. Vstanu, vyčistím si zuby, ještě tak poslepu se dobelhám do auta, dojedu na Barrandov, tam usnu a v maskérně mě holky v podstatě nakytují a nahodí fasádu tak, že je všechno, jak má být. Unavená samozřejmě jsem a už jsem i doporučovala jeden krém na kruhy pod očima, který opravdu funguje. Nanese se před spaním a ráno vypadáte jako dvacítka," vysvětlila tajemství svého svěžího vzhledu na televizní obrazovce Zorka na představení nových kosmetických trendů.

"Jsou horší dny a lepší dny. S Mírou vstáváme ve tři třicet, vyrážíme ve čtyři, navíc jako blázni ve dvou autech, protože po vysílání máme oba jiné další pracovní povinnosti. Většinou je to jednou nebo dvakrát týdně, ale byly i časy, kdy nás bylo moderátorských dvojic méně a vstávala jsem třeba třikrát týdně, a to už bylo náročné. To už nemáte kdy dospat. Já navíc chodím spát docela pozdě, takže před Snídaní spím jen tak čtyři hodiny. I kdybych si šla lehnout v osm, což už jsem zkoušela, stejně bych jen koukala do zdi," prozradila Zorka.

A jak to má s dalšími kosmetickými vychytávkami? "Moc jich nemám. Jsem takový barbar, že se kolikrát ani neodlíčím před spaním, to je tedy většinou po nějakém mejdanu, ne před tím vysíláním. Prostě jen spoléhám na různé krémíky, které na mne zatím fungují," není zrovna zářným příkladem moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám