Hlavní obsah
Článek

Nejčastější otázky, které Zorka Hejdová (33) a její manžel Míra dostávají, se týkají plánování rodiny a velmi často také slyší dotaz, jestli spolu netráví až příliš mnoho času. Kromě toho, že manželé logicky obývají společnou domácnost, tak společně moderují pořad Snídaně s Novou a chodí spolu cvičit, třeba pravidelně běhat.

„Je to utkvělá představa lidí, kteří si myslí, že musíme mít ponorku. My si ale nelezeme na nervy, máme spoustu samostatných pracovních aktivit, a vlastně jsme rádi, když se pracovně potkáme,” říká Zorka a dodává: „Jsem vlastně moc ráda, že si uděláme aspoň jednou týdně čas a vyrazíme si zaběhat. Ponorka u nás nehrozí.”

Abychom to měli kompletní, tak jsme se Zorky při příležitosti jejího představení jako české tváře běžeckých bot zeptali na nejčastěji kladenou otázku. „Je asi těžko říct, kdy bude nejvhodnější doba na dítě. Zatím to tak ani jeden necítíme, asi se to bude muset v nás obou zlomit,” říká kráska.

Míra a Zorka si zatím chtějí užívat života jen ve dvou. „Děti počkají, ty nám neutečou. Zatím bychom chtěli ještě hodně cestovat.” Hejdovi se aktuálně chystají na téměř měsíc do Spojených států, které chtějí kompletně procestovat z východu na západ a zpět. „Začínáme v New Yorku, pak odjíždíme na západní pobřeží, kde hodláme hodně cestovat, potom se vracíme zpátky a skončíme na Miami. Máme naplánovaný měsíc plný zážitků. Moc se těším,” říká Zorka Hejdová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám