Hlavní obsah
Článek

Jen málokterý muž si troufl doprovodit svoji partnerku na křest 4. pokračování erotického románu 50 odstínů šedi. Moderátor Míra Hejda byl výjimkou, takže jsme toho využili a spolu s manželkou Zorou Hejdovou (33) je vyzpovídali na téma, jaké to mají doma v ložnici. A o zařízení nebo povlečení jsme si nepovídali.

"Asi bychom spolu už možná nebyli, kdyby to nebylo víc jak dobré," míní Zorka a Míra byl rád. "Nikdy jsem se nezeptal, tak teď už vím, že je to v pořádku," smál se. Inspiraci prý nikde hledat nemusejí, i když Zorka přiznala, že období, kdy četla právě 50 odstínů šedi, jejich intimní soužití trochu poznamenalo.

"Zorka díky tomu byla inspirovaná právě těmi pouty a bičem. Já spíš tou garáží, protože hlavní hrdina měl dobrý počet aut. Tak to byla zase pasáž, která bavila mne," svěřil Míra a my zalitovali, že se neshodli. "Ale shodli, já ji potom připoutal do garáže a byla to super kombinace," smál se a dvojsmyslů v našem videu uslyšíte mnohem víc, a nehovořilo se jen o poutech, ale i o řetězech.

Pak už nás ale vážně zajímalo, jestli pár už uvažuje o tom, že by si pořídil miminko. "To se nás ptá každý. Zatím jsme ve fázi kvalitního tréninku. Pak teprve začneme pracovat naostro," shodli se. "Máme v tom jasno, nikam nespěcháme," uzavřeli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám