Hlavní obsah
Článek

Letošní Ples v Opeře se měl nést v duchu britské monarchie, tedy princů a princezen. Kdo by měl posuzovat, zda přítomné dámy doopravdy vypadaly jako Kate Middleton nebo princezna Diana, možná by splakal nad výdělkem.

Ať už byl dress code jakýkoliv, známé krásky se především snažily o to, aby jim to co nejvíce slušelo.

Nejvíce nás překvapila Lucie Borhyová (45), která dorazila v modelu se vzorem, který nápadně připomínal tradiční český cibulák. „Tak to mě docela potěšilo, protože cibulák mám ráda. Byla jsem tváří focení kolekce návrhářky Terezy Sabáčkové, a domluvily jsme se na tom, že bych chtěla něco netradičního,“ řekla Super.cz jako vždy od ucha k uchu rozesmátá Lucie.

I když nám ještě před třemi týdny její kolegyně z Novy Zora Hejdová (33) tvrdila, že se na plesy bojí nosit výstřihy, svůj strach překonala. „Přemluvil mě návrhář, ale budu se muset hodně hlídat, abych dekolt uhlídala,“ svěřila nám Zorka.

Odhalené bříško, pro změnu v modelu také od Terezy Sabáčkové, předvedla aktuální Česká miss Nikol Švantnerová (31).

Hodně holé kůže si díky pravidelným tréninkům tance může dovolit odhalit Jitka Schneiderová (51), která byla jako vždy ozdobou večera a také tanečního parketu. Ples, který je na tři roky poslední, totiž spolu se svým tanečníkem zahajovala.

Reklama

Další články

Načítám