Hlavní obsah
Článek

Moderátoři Evropy 2 Tomáš Zástěra a Jindra Ekl prohráli sázku se svou kolegyní Zorkou Hejdovou (33). Museli tak umýt její auto v plavkách!

Moc se jim nechtělo, ale nakonec se pochlapili a Zorčino auto se už celé blýská. Oba se totiž se Zorkou vsadili o to, zda získá, či nezíská selfie s Davidem Guettou na Ibize, kam všichni jeli v rámci červencové soutěže v rádiu společně s výherci. A Zorka fotku nakonec získala. Pokud by sázku nesplnila, moderátorka by myla auta jim (a to samozřejmě v bikinách).

A protože Zorka zveřejnila fotku, na které je ona i David Guetta, tak se pánové chtě nechtě museli svléknout do plavek a nastoupit s mokrou houbou. Jenže to by nebyli oni, vtipálci, aby v tom nebyl nějaký háček.

„Kolegyně Zorka se nás snažila opít poloselfie s diskžokejem Guettou a formou psychického i tělesného týrání se domáhala dodržení sázky z naší strany. Zvolili jsme proto s Jindrou variantu splnění sázky, kterou jsme cvičně nazvali Kulišárna na Zorču aneb Jak se dají nakrmit vlci, aby kozy zůstaly celé,“ prozradil k sázce Tomáš Zástěra. Pánové se tedy opravdu svlékli do plavek, ale Zorku přechytračili.

V plavkách si totiž sedli do auta a zajeli do automyčky. Jak to celé dopadlo, se podívejte ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám