Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dřina v posilovně se vyplácí. Moderátorka Zorka Hejdová (33) dře i pětkrát týdně ve fitku a má už lepší postavu než v době, kdy se aktivně věnovala modelingu. A díky tomu, že už má dokonalé bříško, nebojí se ho ukázat. Na otevření nového obchodu s módou dorazila v topu, který je výrazně odhaloval.

Zorku si vzala do parády její kolegyně ze Snídaně s Novou Hanka Mašlíková s partnerem, trenérem a profesionálním zápasníkem MMA Andrém Reindersem, a pod jejich vedením doslova potí krev. "Byli jsme s Andrém ze Zorky hrozně překvapení. Od začátku do toho šla naplno, nevymlouvala se, nedržkovala a fakt maká. Její výkonnost jde každým tréninkem nahoru," řekla Super.cz Mašlíková.

"Výsledky už se projevují. Zátěže se zvedají, tělo si zvyká. Při prvních trénincích jsem jenom hekala a funěla a teď už je to myslím docela v pohodě. Manžel se teď myslím na můj zadek dívá i radši, vypadá líp," dodala se smíchem Zorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám