Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neminuly se Jitka Válková (32) a Zorka Hejdová (33) povoláním a neslušela by jim mnohem víc uniforma sexy letušek? Tak to si nejspíš říkali hosté na představení nových modelů vozů americké automobilky, kterou děvčata moderovala.

Celá akce se tematicky nesla ve znamení letu do vesmíru, proto se obě krasavice v rámci programu proměnily ve stevardky. Musely navíc moderovat za speciální holografickou fólií, na niž byla promítána videa a 3D hologramy. „Koncept galavečera se mi moc líbil. Holoprojekce věrně vytvářela iluzi letu vesmírem a také každý detail programu zapadal do zvoleného tématu. Bylo to úžasné a pro mě osobně skvělá moderátorská zkušenost,“ shrnula Jitka, jež se v úloze moderátorky objevuje čím dál častěji.

Těžko říct, jestli to víc slušelo živočišné Válkové, nebo nedávno chirurgicky vylepšené Hejdové z rádia Evropa 2, která se pyšní novým silikonovým poprsím. V takto odvážných latexových kostýmech by stála za hřích asi i řádová sestra.

Reklama

Další články

Načítám