Hlavní obsah
Článek

V zítřejší Snídani s Novou se divákům představí nová a neobvyklá moderátorská dvojice. Tu vytvoří Zora Hejdová (33) se svým manželem Mírou. V této televizi jsou v poslední době, co se moderátorů týče, taková škatulata, že už snad ani Zorku nepodezříváme, že manželovi zařídila protekci.

Přestože pro ně společné moderování nebude premiérou, pro Míru je Snídaně s Novou velkou výzvou. Ani ne tak kvůli pořadu jako takovému jako spíš kvůli vstávání. „Z rádia jsem zvyklý na vstávání ve 4:50, do Snídaně ale budeme nařizovat budíka na 3:30 a tomu říkám výzva. Když teď se Zorkou vstáváme společně, doufám, že ve 3:15 budou na stole míchaná vajíčka. Ale obávám se, že místo toho ji spíš budu tahat za nohu z postele,“ směje se Míra.

„Na naši premiéru se moc těším, ale vlastně to nebude premiéra. Míra už jednou ve Snídani byl a díky té návštěvě ve studiu mám prstýnek na levé ruce. Se vstáváním se toho podle mě zas tolik nemění. Jsem člověk, kterému budík zvoní desetkrát, než konečně vstane, takže mnohdy byl Míra po ránu už tak naštvaný, že ho budím, že radši vstával se mnou,“ vzpomínala Zorka s úsměvem, jak ji manžel v přímém přenosu požádal o ruku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám