Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obvykle potkáváme moderátorku Zoru Kepkovou (33), provdanou Hejdovou, o dost více oblečenou. Ovšem je léto, a tak jdou svršky dolů. Že ale v pidi šortečkách a s odhaleným břichem v topu, který byl spíše podprsenkou, vyrazí na oficiální tiskovou konferenci, tím tedy překvapila.

"Oblékla jsem se letně, protože Michal Jančařík ráno ve Snídani s Novou hlásil, že bude třicet stupňů," vysvětlila svůj úsporný outfit Zorka. A mohli jsme být rádi, že byla oblečená aspoň takhle. "Jelikož je opravdu krásné léto, většinu času trávím v plavkách u vody," smála se moderátorka.

Zorka byla v zimě trochu oplácanější, protože se učila na zkoušky na vysoké škole, a neměla čas ani vůli na cvičení a zdravý jídelníček. Teď má ale figuru naprosto v pořádku. "Vždycky jde zlepšovat, ale kdybych se necítila dobře, tak bych si asi tohle neoblékla. Ty tři kila navíc už jsou pryč, i když se cvičením je to pořád bledé. Snažím se aspoň omezovat stravu tím, že nechodím do ledničky v jedenáct večer, a spoléhat na dobrý genetický základ," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám