Hlavní obsah
Článek

Další celebritou, která vyměnila roli fotografovaného za roli fotografujícího, se stala Zorka Hejdová (33). Moderátorka z rádia a televize se řadu let amatérsky věnuje fotografování. „Můj manžel si ze mě dělá legraci, že fotím vše a všude. Že nejdřív zážitek vyfotím a až pak ho prožiju," směje se Zorka. Moderátorka se nyní své hobby rozhodla zprofesionalizovat a začala cíleně navštěvovat fotografické kurzy.

Když už se sympatická blondýnka začala cítit za fotoaparátem dostatečně jistě, pozvala si před objektiv finalisty SuperStar. „Snažila jsem se je vyfotit ve stylu hvězd zlaté rockové éry. Prošla jsem si archiv vinylových desek mých rodičů a inspirovala jsem se fotkami Boba Dylana, Rolling Stones, Janis Joplin a dalších hvězd," prozradila zdroj inspirace Zorka.

Během práce, kdy postupně nafotila portréty vítězky SuperStar Sabiny Křovákové, dále Jaroslava Smejkala, Karola Komendy, Natálie Kubištové a Veroniky Stýblové, vznikla ucelená výstava Návrat k legendám, kterou Zorka za přítomnosti svých „modelů“ představila během vernisáže.

Při této příležitosti se rozhodli podpořit nadační fond Dobrý anděl a upozornit na jeho činnost. Tato organizace pomáhá pravidelnými měsíčními příspěvky rodinám s dětmi, v nichž některý ze členů bojuje s rakovinou nebo s jiným vážným onemocněním.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám