Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hosté exkluzivní restaurace Nobu Sushi v kalifornském Malibu se o víkendu stali svědky naprosto unikátní a roztomilé situace. Jeden z hostů se při podávání oběda roztančil. Tím hostem nebyl nikdo jiný než půvabná herečka Zoe Saldana (45), známá třeba ze snímků Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly nebo komerčně vůbec nejúspěšnějšího filmu všech dob Avatar. Ano, Zoe je tou kráskou, která ztvárnila jednu z hlavních rolí, princeznu Neytiri.

V restauraci na pobřeží oceánu si dala rande s manželem (pozor, vzala si ho tajně), italským umělcem Marcem Peregem, který s sebou zase vzal dalšího roztomilého hosta, jejich nejmladšího syna Zena. Na Zoe toto pro někoho obyčejné setkání tak silně zapůsobilo, že byla jako v transu. Společné chvilky, kterých pro sebe manželé moc nemají, ji doslova rozdováděly.

Možná právě proto, že většinu svého života měla to, čemu se říká smůla na chlapy. Když se v roce 2010 zasnoubila po deseti letech vztahu s hercem Keithem Brittonem, za rok, místo aby se vdávala, Keith zařadil takovou zpátečku, až z jejich vztahu vycouval úplně. S dalším známým hercem (a dnes již také debutujícím režisérem) Bradleym Cooperem začala randit hned nato. Také to byla velká romance. Bohužel nevydržela ani dva roky. Pro tehdy už třiatřicetiletou ženu, toužící celé roky po rodině, to bylo období doslova psychických jatek. Známá a uznávaná herečka, jejíž konto ozdobily slavné bijáky, zůstala v civilním životě na ocet!

Jenže pak se konečně objevil ten pravý. Ale o něm už jste si přečetli na začátku. Slušelo by se ještě vysvětlit, proč Zoe na fotkách u večeře vlastně tančí. Inu, sami jste pochopili, že setkání s rodinou je tou pravou příčinou. V podání krásné ženy, milující manželky a matky, které se splnilo vše, o čem doposud snila, vypadá totiž štěstí přesně takhle. A jen tak mimochodem, Zoe kdysi tanec rovnou sedm let studovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám