Hlavní obsah
Článek

To je tedy záhada! Herečka Zoe Saldana (45) se pochlubila fotkou třetího syna, nic ovšem nenasvědčuje tomu, že by ji v uplynulých měsících zakulatilo mateřství.

Hvězda filmů Avatar a Strážci Galaxie se postarala o velké překvapení. Když oznámila, že se s manželem dočkali třetího potomka, šokovala i své největší fanoušky. Zoe Saldana totiž ještě nedávno navštěvovala společenské akce, kde nastávající maminku rozhodně nepřipomínala.

„Marco a já jsme nesmírně šťastni, že se můžeme pochlubit narozením našeho syna Zena. Je to požehnání pro celou naši rodinu,“ napsala kráska s hispánskými kořeny na sociální síti, kde je její nový přírůstek zvěčněn ve společnosti dvouletých bratříčků se jmény Cy Aridio a Bowie Ezio, jež má s manželem Marcem Peregou.

Zoe Saldana je šťastnou maminkou, přestože dítě zjevně sama neporodila. Ke spekulacím ohledně toho, zda jí k miminku pomohla náhradní matka, či adopce, se herečka prozatím nevyjádřila. Zena vnímá jako vlastní dítě a s manželem jej určitě zahrnou stejnou láskou, jako jeho dva sourozence.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám