Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svůj první požehnaný stav si v šestatřiceti plnými doušky vychutnává herečka Zoe Saldana proslulá z oscarového velkofilmu z roku 2009 Avatar. Podobně jako nastávající maminka a kolegyně Mila Kunis si oblíbila svůj objemnější hrudník, který kromě rostoucího bříška dává na odiv každému kolemjdoucímu v outfitech bez podprsenky. Obepínající černé šaty, které Zoe oblékla tento víkend, rozhodně patřily k tomu nejodvážnějšímu, co jsme dosud na hollywoodské krásce spatřili.

Saldana si v nich zašla na nedělní oběd s manželem Marcem Peregem a skupinkou přátel do restaurace Culina hotelu Four Seasons v Beverly Hills a před všemi dávala najevo, jak úžasně jim to s italským umělcem klape.

Dvojice se pak ještě přesunula do obchůdku s cukrovinkami Springles Cupcakes. Budoucí rodiče se navíc mohou těšit na dvojitou porci radosti, jelikož herečka uvedla, že čeká dvojčátka. Děti prý plánují vychovávat v dvojjazyčném prostředí. Mluvit na ně hodlají jak anglicky, tak španělsky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám