Hlavní obsah
Článek

Herečka Zoe Saldana dosud před kamerou předváděla své sexy křivky a hezkou tvář. Teď konečně dostala roli, v níž bude mít možnost kritiky přesvědčit, že disponuje skutečným talentem.

Producenti si ji totiž vyhlédli do nové adaptace kultovní knihy Rosemary má děťátko, podle níž natočil v roce 1968 Roman Polanski svůj stejnojmenný legendární film s Miou Farrow a Johnem Cassavetesem v hlavních rolích.

Hollywoodská klasika označovaná za snímek s nejděsivější atmosférou se teď dočká nové verze, což pochopitelně vzbuzuje rozpaky. Podle mnohých názorů je totiž Polanského film i po 45 letech dokonalý a je prakticky nemožné jej překonat.

O nové adaptaci je už ovšem rozhodnuto. Tentokrát půjde o čtyřhodinovou televizní sérii, v níž si Zoe Saldana zahraje těhotnou ženu, jejíž dítě bylo počato za přispění temných sil. Režie by se měla ujmout režisérka Agnieszka Holland, již s Polanským spojuje polský původ.

Projekt Rosemary má děťátko je ovšem označován za prokletý. Režisér rok po jeho dokončení přišel o manželku, která byla zavražděna v osmém měsíci těhotenství. A představitelka hlavní role Mia Farrow se během natáčení dočkala žádosti o rozvod od Franka Sinatry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám