Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Robert Pattinson (37) sice před časem prohlásil, že ho k posilování nedonutí ani role Batmana, ale trochu se přepočítal. Nyní dokonce přiznal, že si dělal legraci.

„Ty komentáře mě dohnaly. Ale stejně mi přijde trapné vychloubat se, že chodím do fitka, když nejsem vyloženě nabušený svalovec,“ přiznal pro GQ.

Jenže svaly v novém Batmanovi předvedl, a tak jsou všichni zvědaví, jak se dostal do formy. Chtě, nechtě musel tedy kápnout božskou.

„Absolvoval jsem asi tříměsíční přípravu, než jsme začali točit. V průběhu natáčení pak cvičíte každý den před prací a po ní,“ prozradil magazínu People.

„A před polonahými scénami se omezujete a omezujete a počítáte i každý lok vody,“ dodal herec, který opravdu není příznivcem cvičení a diet.

Nejlépe mu prý bylo v obleku Batmana. „Je to zvláštní. Lidé na vás hned reagují jinak. Natáčecí tým na vás reaguje jinak. Celý svět se vám změní.“

„A když zachytíte svůj odraz v zrcadle nebo stín na zemi, uvědomíte si, že je vaše postava mnohem větší než vy. Jako by vám nasadili na hlavu korunu,“ popsal, jak se cítil v kostýmu populárního superhrdiny.

Horlivě očekávaný snímek s Pattinsonem a Zoë Kravitz (35) v hlavních rolích jde do kin 4. března a fanoušci se mají opravdu na co těšit. Čeká na ně totiž skoro tříhodinová zábava.

Reklama

Další články

Načítám