Hlavní obsah
Článek

Herec Channing Tatum (43) veřejně vyjádřil svůj obdiv návrhářce Donatelle Versace, která jej oblékla na letošní Met Gala.

„Před dvaceti lety jsem byl jedním z hochů v místnosti plné snad tisíců dalších kluků, kteří se snažili dostat jako modelové na show v Miláně,“ odkazoval herec na své začátky, kdy se chtěl stát modelem.

„Ani si neumím představit, kolik mladíků tehdy viděli. Doufal jsem, že budu vybrán na jarní přehlídku, ale za celých 6 - 7 sezón, kdy jsem na show jezdil, se mi nikdy nepodařilo předvádět pro značku Versace,“ povzdechl si herec v dlouhém příspěvku.

„Včera v noci (na Met Gala) jsem ale oblékl toto! Tenhle nádherný župan a hned potom klasický smoking Versace. Dokonale střižený, jako jej oblékal Gianni v devadesátých letech, a mně se tím splnily nejdivočejší sny. Donatello, děkuji ti mockrát, že jsi mě pozvala a dala mi možnost obléknout takto elegantní a magické oblečení. Bylo to jako splněný sen. Jsi legenda,“ napsal Channing ve svém příspěvku, na který mu návrhářka ihned odpověděla.

„Channingu!!! Tvá slova mě doslova pohladila po duši a ve Versace si vypadal naprosto skvěle! Byla to pro mě čest tě oblékat. Ráda jsem tě viděla a strávila s tebou čas, posílám hodně lásky,“ znělo v komentáři od Donatelly.

Tatum se sice na červeném koberci fotil sám, ale během večera se připojil ke své přítelkyni Zoë Kravitz (35), která okouzlovala v průhledných šatech jiné slavné značky.

Reklama

Další články

Načítám