Hlavní obsah
Článek

Stejně jako řada dalších celebrit i Zoë Kravitz (35) se vyhýbá kontaktu s lidmi a zůstává doma v karanténě. Z izolace poslala fanouškům selfie se svým psím mazlíčkem. A právě tato fotka, jíž se pochlubila na Instagramu, vzbudila v jedné ze sledujících zvědavost. Nabyla totiž dojmu, že si dcera Lisy Bonet a Lennyho Kravitze bělí kůži.

„Zdá se mi to, nebo je její kůže na této fotce úplně vybělená? Prosím, neříkej mi, že se snažíš zbavit melaninu, tvoje kůže je krásná tak, jak je,“ komentovala dotyčná snímek a zanedlouho se dočkala odpovědi od samotné herečky.

„Ježíš, ne, holka. Tohle se děje některým z nás, míšených dětí, když nemůžeme vyjít ven,“ objasnila herečka. Z nedostatku vitaminu D si ale Zoë těžkou hlavu nedělá a naopak apelovala na fanoušky, aby i oni zůstali doma.

Kravitz, která si zahraje Catwoman v novém Batmanovi, stihla před vypuknutím pandemie koronaviru uvést seriál Všechny moje lásky. Jde o adaptaci stejnojmenného filmu, v němž si před dvaceti lety zahrála hlavní roli hereččina matka Lisa Bonet. Seriál mohou fanoušci sledovat prostřednictvím streamovací služby Hulu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám