Hlavní obsah
Článek

Je to zhruba půl roku, co si Zoë Kravitz (35) a Karl Glusman řekli ano, ale o hvězdné veselce se toho příliš nevědělo. Na silvestra se herečka ale konečně pochlubila fotkami ve svatebním. A že jí to jako nevěstě seklo.

Po tříletém vztahu se vzali v domě hereččina otce Lennyho Kravitze v Paříži. Zoë do náruče ženicha doprovodil nejen její slavný otec, ale také matka Lisa Bonet s manželem Jasonem Momoou a dětmi.

Zoë sdílela i snímky, na nichž krájí dort, láskyplně líbá manžela nebo se cpe na hostině. Fanoušky Sedmilhářek jistě potěšila společná fotka s kolegyněmi ze seriálu Reese Witherspoon (48), Shailene Woodley, Laurou Dern a Nicole Kidman (56).

Dalšími hvězdami, které na svatbě nemohly chybět, byly například Cara Delevingne s Ashley Benson, Chris Pine, Denzel Washington nebo Alicia Keys. Po svatbě se pár odebral na jih Francie a následně byli spatřeni v italském Positanu.

Líbánky už herečce ale dávno skončily a momentálně je opět v plném pracovním nasazení. Natáčí seriál Všechny moje lásky, adaptaci stejnojmenného filmu z roku 2000, v němž si zahrála její matka Bonet. Dále se na ni můžeme těšit jako na Catwoman v připravovaném Batmanovi.

Reklama

Další články

Načítám