Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zoë Kravitz (35) se nestydí jít s kůží na trh, jen co je pravda. Na svém Instagramu se pochlubila starším snímkem, na němž je nahoře bez a svůdně hryže do broskve. Příspěvek měl ale překvapivě také politický podtext.

„Sežer si to, 45,“ napsala do popisku, čímž referovala k možnému odvolání z funkce 45. prezidenta Spojených států Donalda Trumpa. Připojila se tak k řadě celebrit, které zprávy nadchly.

Snímkem, na němž nahá olizuje broskev se už pochlubila začátkem roku. Pravděpodobně pro tuto příležitost tedy zalovila v archivu. V minulosti se také nechala nafotit nahá na obálku magazínu Rolling Stone, stejně jako před lety její slavná matka Lisa Bonet.

Kravitz je momentálně vytížená natáčením série Všechny moje lásky, jenž je adaptací stejnojmenného filmu z roku 2000. V něm si zahrála právě hereččina matka. V jejích stopách tak kráčí, nejen co se týče svlékání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám