Hlavní obsah
Článek

Jedna z největších seriálových hvězd současnosti Zlata Adamovská (65) si během své kariéry musela zvyknout na různé způsoby řádění scénáristů, kostymérek a maskérů. Role Scarlett Francové, namyšlené manželky komunistického funkcionáře v seriálu Vyprávěj, je ale asi hodně i na ni. Podívejte se do fotogalerie, jak se kvůli postavě musela změnit v maloměšťáckou paničku. Kostýmek s kloboučkem jí přidal minimálně patnáct let navíc.

„Scarlett mě rozčiluje tím, že ví všechno nejlíp a nad vším chce mít dohled. Ostatním se moc plete do života a hlavně si hraje na to, co není. Takových paniček, kterým čouhá sláma z bot, je i dnes plno,“ říká o své roli paní Zlata. V nové bonusové řadě seriálu Vyprávěj: Osudy se dozvíme více o životě typických paniček komunistických pohlavárů v minulém režimu. Scarlett si hraje na kapitalistku, má dokonce hospodyni. V roli střídá spousty prapodivných kostýmků a dojde i na paruky.

A protože nic není černobílé, těšit se prý máme i na to, že Scarlett je vůči své rodině výjimečně velkorysá. „Ale přílišný tlak lásky dusí a to už ona neví,“ dodává Zlata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám