Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lítost nad skonem režiséra Dušana Kleina (†82) vyjádřila herečka Zlata Adamovská (65), která se jako jedna z mála známých tváří přišla osobně rozloučit do strašnického krematoria. "Je mi samozřejmě strašně líto, že odešel takový slušný člověk a laskavý režisér, který měl velký smysl pro humor," uvedla Adamovská.

Ta za stěžejní spolupráci s režisérem považuje detektivní seriál Hříchy pro pátera Knoxe, v němž si zahrála hlavní roli. "Obdivovala jsem jeho profesionalitu. On musel mít do detailů připravenou střihovou a obrazovou skladbu a my jsme mu to pak museli live zahrát," připomněla, že seriál se natáčel živě.

"Já tedy musela i zazpívat, o čemž mě dlouho přesvědčoval. Já tvrdila, že to nedám, ale nakonec jsme to společně všichni dali," řekla Super.cz herečka, která si pochvalovala i to, jaký byl Dušan Klein na place. "On byl velký profesionál a svojí povahou a formou spolupráce nás donutil a přiměl k tomu, abychom mu splnili všechna přání, ale zároveň nám hercům nechal svobodu, což je hrozně fajn," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám