Hlavní obsah
Článek

Ve skutečném životě se herci Zlata Adamovská (65) a Petr Štěpánek vzali v roce 2013 a svatbu se jim podařilo dlouho tajit. S těmi seriálovými je to ovšem jinak. Možná vás překvapí, že se ti dva, kteří v Ordinaci v růžové zahradě nesou společné příjmení Valšíkovi, budou zase brát. Už potřetí, započítáme-li i skutečnou veselku.

Mnohým možná uniklo, že se Běla a Eduard Valšíkovi během let v seriálu stihli rozvést a žít s jinými partnery. Nyní už jsou postavy opět delší dobu spolu a Eduard znovu požádal Bělu o ruku. Fanoušci seriálu tak uvidí už jejich druhou svatbu.

„Je to už naše třetí svatba a vůbec se nepodobá té naší skutečné, v soukromí. První byla v Ordinaci, v kostele, ta druhá, opravdová, se odehrála na terase pražského hotelu a teď se bereme v kamenickém selském stavení,“ říká Zlata Adamovská.

„Všechny svatby si má člověk užít a tím se řídíme i na natáčení. V soukromí jsme se vzali, protože tím vyjadřujete určitý vztah a jeho váhu, není to formální záležitost na dva dny. Pracovních svateb může být ještě víc, ale my dva za sebou máme určitě první a poslední,“ dodal Petr Štěpánek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám