Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zlata Adamovská (65) a Jaromír Hanzlík (63), kteří jsou ústřední dvojicí připravovaného seriálu Sanitka 2, se s vervou pustili do natáčení. Oblékli pracovní bundy a rukavice a s chutí si střihli další epizodu pokračování kultovního seriálu, jehož námětem jsou nejen lidské osudy, ale také skutečné případy z každodenní praxe pražské záchranky. A Super.cz jako první získal fotografie, na kterých si můžete prohlédnout Zlatu Adamovskou coby Elišky Janderovou po 27 letech!

"Diváci budou vídat své staré oblíbené postavy,“ rozpovídala se Zlata v jednom z rozhovorů. „Divák Elišku s Janderou možná zastihne jinak, než by čekal. Hodně scén budu mít s Jaromírem, ale stejně tak s dalšími lidmi od záchranky." Herečka také naznačila, že se diváci od Elišky dočkají několika překvapení. „Je to jako v životě, když někoho nevidíte čtvrt století a pak se divíte, jak dotyčný vypadá, co všechno prožil. I na mé Elišce je patrný životní posun, což je logické.“

V pokračování oblíbeného seriálu se diváci mohou těšit na mnoho nových postav. Mezi ty zásadní patří doktorka Foldynová v podání Dagmar Havlové, která zasáhne do života Elišky a Vojty Janderových a udělá v něm pořádný zmatek. Jak se ale budou vzájemné vztahy hlavních hrdinů nakonec vyvíjet, na to si musí diváci ještě nějakou dobu počkat. Seriál, který se začal natáčet 22. září 2011 se Česká televize chystá odvysílat v roce 2013.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám