Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už půl roku jsme je ve společnosti neviděli. Ostatně Zlata Adamovská (65) nám sama říkala, že mají s manželem Petrem Štěpánkem spoustu práce. Naposledy společně odpremiérovali divadelní hru Misery ve Studiu Dva a raději si užívají klidu domova.

Výjimku udělali, když dorazili na křest kalendáře, jehož výtěžek je určen pro nadační fond Jakuba Halíka na zlepšení péče o nemocné srdečním selháním, nákupu zařízení k jejich léčbě a na podporu vzdělávání pracovníků IKEM, ostatně na zdraví je potřeba myslet. Zatím to ale nevypadá, že by doktory na srdíčko aktuálně potřebovali, i když se rádi pozdravili s profesorem Janem Pirkem. Zlata zářila úsměvy a i její muž vypadal velmi spokojeně.

Pro kalendář se nechala zvěčnit řada známých tváří, ovšem jen málo z nich si našlo čas, aby dorazily. Zabránila jim práce, nebo i nemoc. Se svým snímkem v kalendáři tak zapózovala sourozenecká dvojice Ponerovi, kteří v rámci akce vystavili i několik svých modelů. Herce Lukáše Langmajera zastoupila manželka Lucie se synem Mikulášem a svoji ženu Gabrielu Koukalovou omluvil Petr Koukal, jenž stál modelem pro fotografii spolu s ní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám