Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou manželi v soukromém životě, dvojice ale ztvárňují i jako herci. Zlata Adamovská (65) a Petr Štěpánek se sblížili díky seriálu Ordinace v růžové zahradě, odehráli spolu už tři divadelní představení a čerstvě mají za sebou premiéru dlouho očekávané hry Williama Goldmana Misery, která vznikla podle románu spisovatele Stephena Kinga.

Herce společná práce baví a vyhovuje jim potkávat se před kamerou a na jevišti. „My jsme absolutní profesionálové, takže soukromé věci do práce nepatří. My na sebe slyšíme a je radost spolu spolupracovat,” svěřil se nám v rozhovoru po premiéře Štěpánek. „Není to o tom, že bychom si to sami vybírali, ale dostáváme nabídky.”

Kromě toho, že spolu můžou manželé jezdit do práce a tráví spolu čas, má jejich společná práce další výhody. „Můžeme si spolu říkat text a nemusíme si hereckého partnera virtuálně představovat,” říká Adamovská.

My mezi sebou žádné nevyřízené účty nemáme,” smála se Zlata Adamovská a dodala: „Do práce se soukromé věci nemají tahat. My jsme ale naprosto v pohodě, my se na jevišti vyřádíme a je pak klid,” dodává Zlata Adamovská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám