Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Zlatu Adamovskou (65) jsme potkali na představení nové kolekce obuvi. Sama místo střevíčků na vysokém podpatku, v nichž se dá leda tak sednout na bar, dává už nějaký čas přednost pohodlí.

"Pohodlí je u mě přednější, i když je pravda, že ve svých botách toho zase tolik nenachodím, protože spíš hraju v cizích botách, ať už při natáčení nebo v divadle. Boty hodně střídám. Na cestování mám ráda sportovní obuv, když jsem opravdu celý den v terénu. Noha si to zaslouží," míní.

Zlata není ani proti velkým výšlapům. "Kvůli čemu jinému by asi člověk cestoval? Máme rádi přírodu, takže chodíme na velké túry, ale i po městech. Když člověk jede někam na eurovíkend, tak je potřeba mít pohodlné boty," dodala.

"Naposledy jsme byli v Las Vegas, kde jsme tedy nehráli hazard, i když jsme to zkusili, ale chodili jsme spíš na show. Ale jsou metropole, kam bych se ráda vrátila, jako je Paříž nebo Řím. Tam bych i ráda ty boty prochodila," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám