Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečce Zlatě Adamovské (65) už se rozjela podzimní divadelní sezóna, a to s velkým úspěchem. "V Divadle na Vinohradech jsem začala Ideálním manželem, diváci tleskali vestoje, takže to bylo velké zadostiučinění. To představení má už přes sto repríz a hrajeme ho devět let," svěřila.

Ještě mnohem víc repríz má další představení, v němž hraje s Janou Štěpánkovou v Divadle Ungelt. "30. září budeme mít s hrou Na útěku, což je komedie o dvou ženách, které se potkají na stopu, 300. reprízu, tak to asi pořádně oslavíme," smála se Zlata na kosmetickém odpoledni pro ženy, kde jsme se s ní setkali.

Zlata vypadala velmi odpočinutě, také jejím receptem pro ostatní ženy, aby vypadaly tak skvěle jako ona, je hlavně dobrá nálada, spánek a dostatečné pití. "Samozřejmě vody. A také se vždy pečlivě odlíčit a čistit pleť," doplnila.

Léto si prý užila také hezky. "Byli jsme s manželem týden u moře. On byl předtím šest neděl v nemocnici a na rehabilitaci, protože podstoupil operaci kolene. Ta dopadla úžasně, takže chodí jako zamlada. Už byl předtím na dvou operacích menisku, ale bylo nutné kloub nahradit endoprotézou. Mám radost, už zase natáčí a v Divadle Rokoko zkouší novou hru. V plném pracovním nasazení jsme oba dva," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám