Hlavní obsah
Článek

Zlata Adamovská (65) byla jednou z kmoter nového singlu a videoklipu šansonové zpěvačky Dáši Zázvůrkové. A my spolu s ní zavzpomínali, že i ona jednu dobu zpívala. Jednou týdně ji jako barovou zpěvačku Evu Adamovou mohli vídat televizní diváci v seriálu Hříchy pro pátera Knoxe.

"To je pravda. Hrála jsem zkrachovalou herečku, která byla nucena zpívat, aby se nějak uživila. To ospravedlňovalo to moje zpívání. Zažila jsem hrozné věci, protože to bylo naživo. Bylo to live před pěti milióny diváků. Šlo to na stanici F1, která se sledovala i na Slovensku. Byla to asi největší sledovanost, kterou jsem v životě zažila," řekla Super.cz.

A jak je na tom se zpíváním nyní? "V divadle jsem párkrát zpívala. Když je to herecké zpívání a v roli, tak to beru. Ale muzikálové nabídky odmítám, jako naposledy do Mamma Mia!. Vím, že zpívání není moje silná parketa. Něco jiného je navíc zpívat na mikrofon v televizi a něco jiného to utancovat a na dvě hodiny se do toho opřít," míní herečka.

Předestřeli jsme jí možnost, že by třeba mohla vydat desku šansonů a netvářila se odmítavě. "Nikdy neříkej nikdy. Zrovna šansony jsou asi jediné, co bych zvládla," smála se s tím, že by na to v současné době stejně nebyl čas.

Kromě toho, že natáčí seriály Kriminálka Anděl a Ordinace v růžové zahradě, má tři divadelní představení v Ungeltu a další ve vinohradském divadle. S manželem Petrem Štěpánkem také natočili film. "Bohužel jsem nestihla jeho premiéru. Jmenuje se Intimity, je to český film o různých podobách lásky v různých věkových kategoriích, kde hrajeme jednu z dvojic," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám