Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novou kolekci večerních šatů návrhářky Tatiany Kovaříkové předváděly vítězky a finalistky soutěže Česká Miss. A tu nejodvážnější róbu vychytala modelka Simona Dvořáková (29). "Už jsem zvyklá, že na mne obvykle vyjdou právě takové šaty," krčila rameny přítelkyně Tomáše Topolánka.

Tentokrát to bylo ovšem o to horší, že přehlídka probíhala venku a teploměr neukazoval více než deset stupňů Celsia, na což jisté části těla modelek, které si pod šaty nemohly vzít podprsenku, výrazně zareagovaly.

"S tím se nedá nic dělat, ale zase tak hrozná ta zima nebyla. Důležité bylo, že diváci tleskali, a rozehřál mne nejen potlesk, ale i to, že nás doprovázeli příjemní mladí muži," smála se Simona. Ta se konečně dočkala svého přítele, který ji po úspěšně složené maturitě vezme na výlet do Londýna.

O tom, že na Bohemia sekt párty skutečně nebylo nejtepleji, svědčí snímky Zlaty Adamovské (65) a Petra Štěpánka, kteří byli čestnými hosty. Navlékli se do kabátů a kozaček jako pumpy a ještě se zahřívali sklenkami šumivého moku.

Reklama

Další články

Načítám