Hlavní obsah
Článek

Tak takhle jste ještě Zlatu Adamovskou (65) neviděli. Herečka v upnutém kostýmku předvedla přísný výraz ve tváři, na hlavu nasadila paruku, na nos brýle, ověsila se lacinou bižuterií a tohle je výsledek!

A to všechno kvůli nové roli ve čtvrté řadě seriálu Kriminálka Anděl, kde si Adamovská střihne roli šéfky pražské kriminálky Věry Beránkové. Jaký je to rozdíl oproti Běle Valšíkové, kterou Adamovská ztvárňuje v populární Ordinaci v růžové zahradě!

Postava nerudné kriminalistky ze staré školy má ostatně nesympaticky vypadat záměrně, což se Zlatě Adamovské rozhodně povedlo.

"Jsme moc rádi, že se Zlata Adamovská připojila do týmu seriálových kriminalistů. Její postava je spíše stará škola, která se k funkci proseděla v kanceláři, a nemá pro pozici předpoklady, protože nikdy nepracovala v terénu. Říká se jí Bižu, protože je ověšená bižuterií, občas i cinká,“ prozradila výkonná producentka seriálu Klára Follová.

Není bez zajímavosti, že původně se měla postava Zlaty Adamovské jmenovat Brotánková. Jak se ale ukázalo těsně před zahájením natáčení, Brotánková je skutečná policistka. Produkce tak jméno na poslední chvíli změnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám