Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Zlatu Adamovskou (65) jsme potkali na předávání cen Český lev, i když ona sama si v posledních letech v českých filmech zrovna moc nezahrála. "To bych si ten film musela asi sama napsat a sehnat na něj sponzory, aby mě takové štěstí potkalo," míní Zlata.

V tomto tisíciletí jsme vlastně Adamovskou mohli vidět na plátnech kin pouze třikrát, a to jako Zitu Gráfovou v Milencích a vrazích, ve Svatbě na bitevním poli a jako královnu v pohádce Peklo s princeznou.

"Ale kdybychom se vrátili do minulosti, i několik hereček by bylo rádo, kdyby si mohly mezi sebou moje filmové role rozdělit," míní Zlata, která je spokojená v ranku seriálových hereček. "Je to leckdy náročné, musí se hodně brzy vstávat, ale nestěžuji si," svěřila Super.cz.

A aby si taky stěžovala. Co se týče soukromého života, je prý nejšťastnější za poslední desítky let. S manželem Petrem Štěpánkem si užívají jeden druhého a užívat umějí i života.

"Udělali jsme si oba volno a vyrazili jsme na dovolenou na Seychely," pochlubila se Zlata. Nás jen zarazila destinace s ohledem na to, že oba jsou velkými milovníky vín, a na těchto exotických ostrovech se rozhodně žádné nepěstuje, jen se dováží z jižní Afriky. "Ale jihoafrická vína jsou také báječná," smála se Zlata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám