Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Luxusní prostředí, zástupci sponzorů a interpreti populární a vážné hudby ve smokinku nebo ve večerních róbách. Tak obvykle vypadaly koncerty, které před Vánocemi pořádala nadace Kapka naděje. Letos ovšem Vendula Svobodová přitvrdila. Že by jí změnil hudební vkus mladší milenec?

"Letos bude koncert úplně jiný. Chystáme ho na 12. prosince do O2 arény a vystoupí tam kapely jako Kabát, Wanastovky nebo Mandrage," prozradila Super.cz Vendula s tím, že v publiku může být úplně každý.

"Nebudou se prodávat lístky, ale na vybraných místech se budou výměnou za vstupenku vybírat staré mobilní telefony. Ty funkční se pak budou repasovat a dostanou je děti z dětských domovů. A za každý dvoustý telefon dostaneme tablet pro děti, o které se naše nadace stará," vysvětlovala Vendula Svobodová.

Popovídali jsme si s ní i o letošním kalendáři, který se pro Kapku naděje fotil, a byl na téma Vynálezci. "Také jsem se do něj chtěla vetřít jako představitelka vynálezkyně rádia, ale Marii Curie-Sklodowskou mi vyfoukla Zlata Adamovská," řekla s nadsázkou Vendula, která se zatím objevila jen v jednom kalendáři své nadace. "Ten byl na téma zlobení, takže jsem tam nemohla chybět," smála se.

Reklama

Další články

Načítám