Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je to tady! Minulý týden jsme vás exkluzivně informovali o výletu čerstvého vdovce Petra Štěpánka se svou přítelkyní Zlatou Adamovskou (65) do romantického Říma. Teď vám přinášíme fotografie jako důkaz. Z nich je patrné, že Petr i Zlata, kteří v poslední době médiím několikrát prokázali svou vzájemnou spřízněnost, jsou vášniví a zvídaví turisté.

S obdivem si prohlíželi kostel Santa Maria in Aracoeli (Bazilika Panny Marie na Oltáři nebes) i výhled na město. Oděni byli do pohodlného sportovního oblečení. Sice se nedočkali slunečného a teplého počasí, ale to jim příliš nevadilo.

„Vypadali velmi spokojeně. Navzdory nepřívětivému počasí si společné chvíle v cizím městě užívali plnými doušky. Měli oči jen pro sebe a nevnímali lidi okolo,“ sdělily nám turistky z Turnova, pro které bylo letmé setkání s českým hvězdným párem nečekaným, ale o to příjemnějším překvapením.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám