Hlavní obsah
Článek

Herečka Zdeňka Žádníková-Volencová, kterou si diváci pamatují coby Ivanku ze seriálu Rodinná pouta, má doma čtyři děti, ale s dalším rozšířením rodinného klanu prý rozhodně nepočítá.

Čtyři děti už jsou pro sympatickou herečku nepřekonatelným stropem. „S rozením jsem skončila a mám splněno. Děti miluji, mám čtyři, třináctiletou Andrejku, o čtyři roky mladší Janičku, čtyřletou Zuzku a dvouletého Jiříka a jsem šťastná a spokojená máma,“ pochlubila se herečka, která se už těší na prázdniny a dovolenou.

„Letos poprvé pojedeme všichni společně, celá rodinná grupa, na dovolenou. V srpnu zamíříme k moři do Itálie a pak se přesuneme za kamarády do Francie. Snad to ve zdraví přežijeme, přeci jen jsme početnější partička a v září naskočím v plné síle, v což pevně doufám, do další divadelní sezóny,“ svěřila se herečka.

Zdeňka Žádníková se trojicí mladších ratolestí (nejstarší Andrea plnila školní povinnosti) pochlubila na křtu knížky designérky Andrey Vokřálové – Dejte dětem pokoj.

„No, rozhodně to není, jak by mohl název napovídat, o tom, aby si rodiče dětí nevšímali. Naopak, je to interaktivní průvodce zařizováním dětských pokojů s množstvím obrázků. Můžu vám prozradit, že u nás se, když jsem ji četla, chytla. Děti ukazovaly, co by si představovaly, aby se ještě objevilo u nich v pokojíčku. Až se mi z toho trošku zamotala hlava. Naštěstí už máme dům dostavěný, takže zřejmě dojde i na jejich přání a budeme podle nich dolaďovat detaily,“ s úsměvem dodala herečka.

Reklama

Další články

Načítám