Hlavní obsah
Článek

Herečka Zdeňka Žádníková je už rok čtyřnásobnou matkou. Ke třem holčičkám loni v létě přibyl konečně i vytoužený syn Jirka. Těsně před svým posledním (a doufá prý, že skutečně posledním) těhotenstvím stačila ještě oblíbená televizní a divadelní herečka nafotografovat odvážné snímky pro propagaci legendárního pražského hotelu, které veřejnost dosud neměla možnost spatřit.

„Snímky původně vznikly pro připravovaný kalendář hotelu, do projektu nám ale vstoupila nutná rekonstrukce podniku, takže se jeho realizace odsunula až na dobu po dokončení přestavby," komentuje snímky Žádníková.

„Fotografování mě bavilo. V tak zajímavém prostředí s vůní historie to byla prostě nádhera," dodává herečka, která se ve volném čase věnuje hlavně charitě v rámci vlastního nadačního fondu.

„Spolupracujeme s řadou institucí, s nemocnicemi v pražském Motole, Žatci, Jilemnici, Strakonicích nebo Liberci. Pomáhají nám i výtvarníci, díky jejichž dílům výtvarně měníme nemocniční prostředí, a zpříjemňujeme tak pacientům jejich pobyty,“ dodává Zdena a těší se na prázdninové cesty do Krkonoš, na Šumavu či do Londýna s nejstarší dcerou Andrejkou.

Kromě výletů ji navíc koncem srpna čeká série představení s domovským Dejvickým divadlem na řevnické lesní scéně, po čtrnácti letech také derniéra Bratří Karamazových.

Reklama

Další články

Načítám