Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová pohádka režiséra Zdeňka Trošky (70) představuje trailer. Do kin vstupují Čertoviny jako první český novoroční titul již na začátku ledna a hlavními hrdiny jsou dva nešikovní čerti Popelák a Uhelák, v podání Jakuba Prachaře (40) a Dominicka Benedikta.

Pekelné osazenstvo doplnil ve filmu Karel Dobrý v roli Lucifera. „Byla to pro mě příjemná spolupráce. Pohoda na place a hravá atmosféra,“ říká Karel Dobrý, který si po upírovi ve Strašidlech nyní zahrál vládce pekel.

„Já si Zdeněčka hrozně vážím i jako osoby i jako pana režiséra. Pro mě je to velká čest si zahrát v pohádce režiséra, který režíroval pohádky, na kterých jsem vyrůstala, jako Princezna ze mlejna a tak dále, takže ta spolupráce je neskutečně dobrá,“ souhlasí představitelka hlavní ženské role Haničky Sara Sandeva.

„Zdeněk Troška je pohodovej, na place byla super atmosféra. Pokud to někdo nezažil, tak neví. Mluvil jsem s lidmi, kteří s ním předtím točili, ať to byla Sabina Laurinová a další, a všichni říkali, že mi to hrozně závidí a že jejich natáčení se Zdeňkem byly nejkrásnější časy a že je to hrozně bavilo. A měli pravdu, užil jsem si to,“ přidává se David Gránský (32), který si střihl roli záporáka.

Reklama

Další články

Načítám