Hlavní obsah
Článek

Přivezou je na obřad na posteli babky z nesmrtelné trilogie Zdeňka Trošky (70) z Hoštic? I to se může stát na chystané registraci zpěváka Jana Bendiga (30) a jeho přítele Lukáše. Ti se budou brát příští rok v srpnu přímo ve vesnici, kde se filmy natáčely. A Bendigovi je už dopředu špatně z toho, co ještě jeho přítel vymyslí!

„Dvanáctého srpna se konečně bereme. Museli jsme to o víc než rok posunout, ale teď jsem přesvědčený, že se nám podaří po třech letech vztahu vzít. Jenom máme každý úplně jinou představu o tom, jak by měla svatba proběhnout. Chtěl bych mít klasickou, kde se bude slavit. Co vymyslel Lukáš, to je pro všechny strašně daleko. Je to tam ošklivé, na svatbu se to nehodí. Ale nedá se nic dělat. On bude mít svatbu ve stylu Slunce, seno, já si svůj velký den užiju tak jako tak,“ řekl Super.cz Bendig.

Ten sám ani netuší, co vše na něj jeho druh chystá.

„Mým snem je mít obřad na zámečku v Hošticích, kde ji měla i Blažena. A hostina bude určitě buď u kravína na louce, nebo v hostinci, který se jmenuje podle Miluny. Honza vyslovil aspoň přání, abychom byli celí v bílém, ale zkuste si představit, jak bychom asi vypadali mezi těmi slepičinci,“ řekl Super.cz Lukáš Rejmon.

Pár se hádá i ohledně počtu hostů. U Romů je zvykem pozvat rodinu včetně příbuzných z osmnáctého kolene, což by bylo finančně neúnosné.

„Je to dost bolestivé rozhodování, koho si můžeme dovolit pozvat a koho už ne. Pokud se mi ale podaří přesvědčit někoho z herců, tak bude mít samozřejmě přednost. Třeba taková inženýrka Tejfarová by byla fantastická. Kdyby přijela červeným autem k obřadu a místo facky nám přivezla prstýnky, byla by to bomba,“ sní Rejmon. Bendig se má asi vážně na co těšit…

Reklama

Další články

Načítám