Hlavní obsah
Článek

Už poněkolikáté si zahrála manželku Zdeňka Svěráka (88), ale nezevšedněli si. "Ony mezi tím byly dost dlouhé rozestupy. Mezi Na samotě u lesa dokonce třicet let a i teď uplynuly nějaké ty roky," řekla Super.cz Daniela Kolářová (77), kterou po Svěrákově boku filmoví diváci opět uvidí ve snímku Betlémské světlo.

"Jako vždycky to byla moc hezká práce, úplně v pohodě a s elegancí v duši. Honza Svěrák má skvělý štáb, který vytvoří úžasné zázemí," svěřila Kolářová, která hraje zanedbávanou manželku spisovatele Švejnohy. I téma takového partnerského vztahu jsme v rozhovoru probrali. "Nesmí se to přehánět a také se občas manželce věnovat a vzít ji třeba na výlet ke vztahu patří. Já podobného partnera vlastně měla," zavzpomínala herečka, která byla vdaná za herce a režiséra Jiřího Ornesta.

Dostali jsme se také k tomu, že herečka se věkem příliš nemění, pořád vypadá dobře a je neuvěřitelně štíhlá. "Nepřipadám si tak a žádný recept nemám. Pokud jde o postavu, tak to není moje zásluha. Od malička mě měla babička na vykrmování na prázdniny, abych přibrala aspoň dvě kila," prozradila.

Reklama

Další články

Načítám