Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Karolinu Neuvirthovou (31), za svobodna Gudasovou, známe z muzikálů. Vzhledem k tomu, že se jí krátce po sobě narodily dvě děti, a navíc žila ve Spojených státech s manželem Michalem Neuvirthem, který hrál hokej v NHL, si dala na jevištích pauzu. A mezitím vymyslela svůj vlastní projekt, který je určen právě pro děti.

"Zjistila jsem, že dětské hudby je v Česku hrozně málo, s mými dětmi koukáme většinou na Slováky. Tak jsem si říkala, že když už mám ty děti, mohla bych jim natočit nějaké hezké dětské cédéčko. A ke všem písničkám, které tam budou, natáčíme ve studiu i videoklipy. Příští rok v lednu bychom chtěli začít jezdit s live show," vysvětlila nám zpěvačka.

Ta projekt nazvala Karol a Kvído. Karol je samozřejmě Karolina, kdo je ale Kvído? "To je imaginární postava, takový zlobivý létající rarášek, který bude v klipech animovaný. Takový ten imaginární kamarád, kterého řada dětí má," upřesnila.

I když by si někdo podle její image, kterou jí vytvořila Kristýna Hrdličková, která pracuje ve Vancouveru pro Warner Bros., mohl myslet, že jejím dětským vzorem byla Dáda Patrasová, opak je pravdou. "Klasikou mého dětství byli pánové Svěrák a Uhlíř. Poslouchám je i teď se svými dětmi a nechala jsem se jimi trochu inspirovat," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám