Hlavní obsah
Článek

Jak jsme již informovali, na televizní obrazovky míří zbrusu nová seznamovací show s názvem První večeře, kterou bude provázet šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (66). V jeho restauraci se budou naslepo seznamovat nezadaní lidé a jejich první rande zpříjemní gastronomický zážitek, který bude mít pod taktovkou právě obávaný šéf.

Do nové seznamky se přihlásil i sympatický Patrik Veselý (29), který má mnoho společného s bývalou hvězdou seriálu Ulice, herečkou Anetou Krejčíkovou (32). Patrik totiž chodil s její sestrou, taktéž herečkou Kateřinou Krejčíkovou, se kterou má dokonce čtyřletou holčičku. Vztah jim bohužel nevydržel, a tak se Patrik rozhodl zkusit své štěstí v nové televizní show.

Patrik Veselý v novém seznamovacím pořadu První rande

„Rozchod jsem nesl blbě. Když mi byly tři roky, tak můj táta od nás odešel. Celej život jsem si proto říkal, že když budu mít dítě, tak i úplnou rodinu. A bývalá partnerka mi to vzala… Od té doby jsem opatrnější,“ prozradil na kameru. Otevřeně promluvil i o tom, proč k rozchodu došlo.

„Je herečka. Už jen to, že je herečka… Hrála v Divadle Na Fidlovačce a tak nějak se tam zakoukala do herce,“ překvapil na závěr podnikatel.

Reklama

Další články

Načítám