Hlavní obsah
Článek

Populární pořad Ano, šéfe! sice na Primě skončil ale diváci o podobný formát nepřijdou. Rázného Zdeňka Pohlreicha (66) vystřídají Italové. Konkrétně se jedná o Jitku Pagana a jejího italského syna Santa.

„Aktuálně běží ve vysílání výzva týkající se nového pořadu, který navazuje na Ano, šéfe!. Televize Prima tento projekt momentálně připravuje, provázet jím bude Jitka Pagana a její italský syn Santo. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci i nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna,“ řekla Super.cz vedoucí lifestylového PR Primy Zuzana Brzáková.

Pořad se namísto Ano, šéfe! bude jmenovat Ano, mama!. Už jen z názvu vyplývá, že rázná italská matka bude mít hlavní slovo.

„Vztah matky a syna je plný humoru a emocí, což je určitě dáno i tím, že Jitka se před mnoha lety provdala na Sicílii a Santo jako správný italský syn své matce na jedné straně neodporuje, přitom však má svoji hlavu plnou nápadů. Jitka je dlouholetou majitelkou oblíbené restaurace a Santo má bohaté zkušenosti s tím, jak má servis v kvalitní gastronomii vypadat,“ dodala Brzáková.

Zda se italské rodince podaří nahradit populárního Zdeňka Pohlreicha, zůstává otázkou. Jisté je, že po drsném, přesto však populárním šéfkuchaři, to nebudou mít u diváků vůbec jednoduché.

Kdo je vám sympatičtější?
Zdeněk Pohlreich
75,1 %
Jitka Pagana a její syn
2,9 %
Ani jeden, tenhle pořad mě nikdy nezajímal
22 %
Celkem hlasovalo 898 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám